maandag 28 september 2015

Met de bus naar Boeksprekers

Op zondagnamiddag 11 oktober vindt in CC De Woeker te Oudenaarde de tweede editie plaats van het literair festival ‘Boeksprekers’.
Centrale gast is Griet Op De Beeck, auteur van de succesvolle romans ‘Vele hemels boven de zevende’ en ‘Kom hier dat ik u kus’. Zij vertelt over haar boeken om 14u.
Om 15u30 is er een boeiend panelgesprek - over lezen en leesplezier - met moderator Jelle Van Riet en literaire gasten Gaea Schoeters, Luckas Vander Taelen en Rick De Leeuw.
We eindigen om 17u met de theatervoorstelling ‘Nog zoveel dat ge aan niemand kunt vertellen’, een eerbetoon aan Gerard Walschap door Annemie Tweepenninckx (bekende radiostem) en Helena De Groot (beiden van t,arsenaal mechelen).
Tussendoor kan je de Lannoo Boekenbeurs bezoeken, genieten van een randactiviteit of een drankje nuttigen in de bar.
Vanuit Brakel organiseren we gratis busvervoer, we vertrekken om 13.20u op het marktplein (voorlopig nog onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen) en keren terug na het toneel dat om 18u eindigt.
Graag zo snel mogelijk reserveren!

Boeksprekers is een organisatie van de Bibliotheken van de Vlaamse Ardennen met de steun van het Streekgericht Bibliotheekbeleid van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Toegangskaarten kosten 5 euro.
Het volledige programma vind je aan de balie van de bib en op de website van Boeksprekers
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten