dinsdag 10 september 2013

Fantastisch feestconcert met Ning Kam

De bib viert feest en dat komt in het najaar in een stroomversnelling. Zo is er op 5 oktober, om 20u, in samenwerking met de Werkgroep Festival van Vlaanderen opnieuw een groots concert in de dekenale kerk van Nederbrakel.
Deze keer brengt Het Kamerorkest, het vroegere Collegium Instrumentale Brugense, olv en samen met stervioliste Ning Kam, tweede laureate van de Koningin Elisabethwedstrijd 2001,  een schitterend programma met werk van Mozart (Divertimento), Mendelssohn (Concerto voor viool), Tjaikovski (Serenade voor strijkers) en Shostakovitsj (Elegie en polka).
Een feest voor het oor!
De presentatie van het concert is in handen van Thomas Vanderveken, bekend van culturele programma's op Klara en Canvas.
 
Kaarten kunnen vanaf nu in de bib verkregen worden.
De toegang bedraagt 12 euro, maar bibleden betalen slechts 10 euro. Ook 55-plussers krijgen het reductietarief van 10 euro. Jongeren tot 26 jaar betalen slechts 6 euro.
Omwille van het bibfeestjaar is de receptie (in de bib) uitzonderlijk voor iedereen gratis!

Met dank aan de sponsors:
Culturele Raad, Incomec-Cerex , ACK-keukens,  Argenta Veronique Clara, Drukkerij Surdiacourt, Garage Van De Putte en Waterlink.
Dank ook aan de Werkgroep Wasteels-Beiaard. De werkgroep biedt een beiaardconcert aan met Philippe Beullens vanaf 19u30 en na het concert.

Hier zie je de sympathieke Ning Kam aan het werk met Het Kamerorkest: 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten