dinsdag 2 juli 2019

Leesbeestzomer voor kinderen en jongeren

Ben je tussen de 7 en 18 jaar? Lees je graag?
Dan wil de bib je deze zomer extra belonen. Hoe meer je leest, hoe meer cadeautjes je kan verzamelen.
Lees je (nog) niet zo graag? Probeer het dan. De bibmedewerkers helpen je graag bij het vinden van leuke boeken. En je hebt echt niet zoveel stickers nodig om al een eerste beloning in de wacht te slepen: de coole leeskoe of voor de jongeren een gadget voor laptop of smartphone. Gewoon meedoen :-). Je krijgt nog stickers en beloningen tot en met woensdag 4 september.

Voor de kleuters en beginnende lezers zijn er de gratis Fundels.
Nog nooit van gehoord? Fundels zijn 'levende prentenboeken' of 'levende AVI-boeken': prenten met animatie, gesproken verhalen, spelletjes, kleurplaten ...
Kom naar de bib en je kan ze meteen uitproberen.
Het enige dat je nodig hebt om thuis Fundels te lenen is een pc of tablet (gratis app: Fundels) en een mijnbibliotheek-account. 

Nog geen account op mijn.bibliotheek.be? Maak een profiel aan met je lidkaart (opgepast: je geboortedatum moet zonder streepjes worden ingevoerd). Alle kaarten van een gezin kunnen aan één profiel gekoppeld worden. Handig ook om van thuis uit te verlengen.

Nog geen lid van de bib? Kom zeker eens langs. Je kan helemaal gratis gebruik maken van alles wat de bib te bieden heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten