dinsdag 13 februari 2018

Aperitiefconcert met Ruben Machtelinckx en Karl Van Deun

Het eerste aperitiefconcert van het feestjaar gaat door op zondag 25 februari, om 11.30u. We verwelkomen er het gitaarduo Ruben Machtelinckx – Karl Van Deun.


cop. Guido Martens
Ruben Machtelinckx (afkomstig uit Brakel) bouwde in België en daarbuiten al een stevige reputatie op in jazz en improvisatie. Hij is lid van verschillende ensembles en werkte mee aan diverse projecten en cd-opnames. ‘Faerge’ bijvoorbeeld, met zijn kwartet, werd door Knack uitgeroepen tot beste jazz-cd van 2013.
Karl Van Deun is een doorwinterd gitarist/componist die gitaar doceert aan de afdeling jazz en lichte muziek van het conservatorium van Antwerpen. Hij speelde samen met tal van beroemde muzikanten als Dré Pallemaerts en Philip Catherine.

Het duo bracht in 2014 de cd ‘Ask Me - Don’t ask Me’ uit met uitsluitend werk van Karl Van Deun. ‘Een verfijnd en persoonlijk kleinood om te koesteren’ schreef Cobra.be hierover. Het repertoire is gevarieerd: ze spelen composities die beïnvloed werden door jazz, klassieke muziek, folk, middeleeuwse muziek en vrije improvisatie.
Iedereen is welkom op 25 februari, om 11.30u!
Graag vooraf reserveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten