woensdag 15 maart 2017

Toegang bibliotheek tijdens de werken

Door de werkzaamheden voor de heraanleg van het marktplein is er momenteel hinder om de bib te bereiken. Omwille van het af- en aanrijden van vrachtwagens is het op bepaalde momenten overdag niet veilig om het kleine straatje (Tirse) voor de bib te gebruiken. Daarom is voor voetgangers momenteel een omleiding voorzien via het wooncomplex achter de bibliotheek: vanaf de smalle toegang via parking Tirse en vanaf het kleine steegje tussen huisnummers 7 en 9 op het marktplein. Om naar de bib te gaan kan je daar de trapjes naar het terras nemen en gebruik maken van de terrasdeur rechtover de balie.
Zie ook dit schematisch plan.
Opgepast: tijdens weekdagen vanaf 16.30u en tijdens het weekend is de bib wel op de gewone manier bereikbaar. Gedurende de openingsuren van de bib blijft de hinder dus beperkt tot woensdagvoormiddag, woensdagnamiddag en het eerste halfuur op dinsdag en donderdag.

Omdat de terugbrengbus overdag niet altijd veilig te gebruiken is, voorzien we momenteel een langere uitleentermijn. Verlengen via telefoon, mail of online catalogus is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Met onze excuses voor het ongemak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten