woensdag 24 november 2010

Iedereen klassiek! Brakelse bib op Klara

Op zaterdag 4 december bestaat Klara, de klassieke radiozender van de VRT, 10 jaar. En dat zal Vlaanderen geweten hebben! Klara roept immers alle muziekliefhebbers op om die dag op zoveel mogelijk plaatsen klassieke muziek te laten klinken. Iedereen die daar voor zorgt, wordt op die manier een ambassadeur van de klassieke muziek.
De bib van Brakel beschikt over een collectie klassieke muziek . Regelmatig wordt die extra onder de aandacht gebracht via concertjes in de bib. Ambassadeurs van de klassieke muziek zijn wij dus eigenlijk al een beetje maar natuurlijk willen we op 4 december ook van de partij zijn!
Tijdens de openingsuren van 9 tot 12 willen we de bib helemaal onderdompelen in klassieke muzieksferen.
En daarvoor hebben we uw hulp nodig!
Bezorg ons zo vlug mogelijk een lijst van maximaal 3 muziekstukken waarvan u vindt dat ze die dag zeker moeten te horen zijn. Hebt u daar een bijzondere reden voor, kan u verklaren waarom u nu net van die muziek zoveel houdt, laat het ons ook maar weten (vrijblijvend uiteraard!).
We laten u dan weten wanneer 'uw' muziek zal klinken. Misschien komt u die dag dan wel eens langs?
We proberen de bezoekers immers ook te verleiden tot een 'blind date met klassieke muziek'. Een aantal cd's worden onherkenbaar ingepakt en 'blind' uitgeleend. Een garantie voor een boeiende muzikale verrassing! En iedereen die klassieke muziek ontleent, maakt die dag ook nog eens kans op een leuke prijs met ... klassieke muziek natuurlijk!
We kijken dus heel graag uit naar uw verzoekjes, ook als u de exacte titel niet kent, maar een werk kan omschrijven, laat maar komen!

Bovendien ... !! werden we zonet door Klara opgebeld. Ze vinden deze actie zo'n goed idee dat ze ons live op de radio willen brengen! Het zou dus ontzettend fijn zijn zoveel mogelijk mensen in de bib te krijgen die dag. Men zegge het voort...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten